درمان کبد چرب با عسل | پاکسازی سموم از بدن

درمان کبد چرب با عسل اینروزها هر جا می رویم مردم در مورد کبد چرب حرف می زنند و با وجود امتحان روش های مختلف درمانی بازهم درگیر این بیماری هستند و از چربی کبد، رنج میبرند، در این میان هر کسی بر اساس تجربه خود راهکاری را پیشنهاد می دهد اما آیا می دانید عسل قاتل کبد چرب است؟ بیایید باهم ببینیم که عسل چطور می تواند کبد چرب را درمان کند پس با ادامه ی نوشته عسل و کبد چرب با ما همراه باشید.

درمورد کبد چرب چه می دانیم؟

بهتر است اول بدانیم این بیماری که ذهن بیشتر افراد را درگیر کرده چیست و با چه روشی می شود درمانش کرد. کبد چرب یک بیماری بسیار شایع است که از هر پنج نفر یک نفر درگیر این بیماری می باشد. داشتن کبد چرب به معنای تجمع بیش از حد چربی در کبد شما بوده و این بیماری، عملکرد کبد را به خطر می اندازد. 

  • داشتن کبد چرب نشانگر یک مشکل بسیار بزرگ در متابولیسم بدن است. اما نگران نباشید با ما همراه باشید با یک راهکار عالی برای درمان و بهبود کبد چرب.
  • کبد به جای سوزاندن چربی­ ها به اندام ذخیره کننده ­ی چربی تبدیل می­ شود. در واقع کبد شما قرار است سوخت و ساز چربی را به درستی تنظیم کند و چربی اضافی بدن را بسوزاند و به کمک صفرا از بدن شما خارج کند. واضح است که این روند در افرادی که کبد چرب دارند به خوبی پیش نخواهد رفت و معمولاً کاهش وزن برای آنها بسیار دشوار است.

درمان و بهبود کبد با عسل طبیعی عصاره سبلان

خواص عسل برای کبد چرب:

عسل و کبد چرب یکی از مباحث مطرح در طب سنتی است؛ عسل طبیعی درمان کننده و بهبود دهنده مشکلات کبد می باشد و از بیماری کبد چرب جلوگیری می ­کند.

عسل برای کبد چرب، نقش محافظت از سمومی را دارد که وارد بدن می­ شوند و به عبارتی عسل طبیعی از کبد محافظت و سم زدایی می­ کند. 

  • عسل مقدار کلسترول مورد نیاز کبد را تنظیم می­ کند.

می شود گفت فعالیت­ های آنتی اکسیدانی ترکیبات فنلی در عسل طبیعی، این مکانیزم را به وجود می­ آورد.

  • از انسداد مجاری صفرا جلوگیری می­ کند.
  • عسل توسط خاصیت آنتی اکسیدانی خود برای پاکسازی کبد کمک می کند.
  • مصرف عسل برای کبد به خاطر وجود مجموعه ای از ویتامین های گروه ب، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و ویتامین ث ضروری است.
  • عسل حاوی پروتئین، اسیدهای آمینه و همچنین حاوی ترکیبات فنلی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. آنتی اکسیدان ها مواد شیمیایی هستند که اثرات مواد خطرناک به نام رادیکال های آزاد را که با پیری و بیماری های تحلیل برنده ارتباط دارند از بین می­ برند.

چگونه عسل از کبد شما مراقبت می کند؟

عسل با داشتن منبع غنی از آنتی اکسیدان ها و پلی فنول می تواند از کبد در برابر استرس و آسیب سلول های کبدی محافظت کند (مطالعات اخیر به تاثیرات مثبت آنتی اکسیدانی قوی در عسل اشاره کرده اند).

صفرا مایع گوارشی است که در کبد ساخته می شود و از مجاری صفراوی خاص عبور می کند تا به شما در هضم غذا کمک کند. سنگ صفرا، التهاب یا حتی تومور می تواند مجاری صفراوی را مسدود کرده و به کبد آسیب برساند.

در یک مطالعه مشخص شد وقتی به موش هایی که انسداد مجاری صفراوی داشتند عسل داده شد پاکسازی کبد و بهبودی حاصل گردید. پس می توان نتیجه گرفت که مصرف عسل، کبد را از آسیب ها محافظت می کند.

یکی از مهم ترین خواص عسل برای کبد چرب ویژگی آنتی اکسیدانی حاصل از مواد فنلیک و فلاونوئید عسل طبیعی می تواند از باکتری های دستگاه گوارش و آسیب کبدی ناشی از پاراستامول محافظت کند. عسل از کبد و کلیه ها در برابر مسمومیت محافظت می کند و سطح کلسترول را کنترل می ­کند. 

مطلب پیشنهادی: مزایای استفاده از عسل طبیعی

این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام پروندهٔ آن OIP-16.jpg است

نتایج تحقیقات درباره ی فواید عسل برای کبد چرب

تحقیقات انجام شده در این زمینه نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی حاصل از محتوای فنلیک و فلاونوئید عسل می تواند از پاک کننده های رادیکال های آزاد محافظت و از آسیب کبدی ناشی از پاراستامول جلوگیری کند. 

درمان کبد چرب با عسل به این صورت است که عسل می تواند از کبد در برابر سموم محافظت کند. برای ارزیابی ظرفیت محافظتی عسل، به موش ها سم قوی کبدی، با عسل و بدون عسل دادند. موش های فاقد عسل آسیب قابل توجهی در کبد داشتند. با این حال در گروه دیگر موش ها دیده شد که عسل از کبد و کلیه ها در برابر سمیت محافظت کرده و کلسترول آنها را بهبود بخشید.

این فرضیه نشان می دهد که فعالیت آنتی اکسیدانی عسل دارای اثر محافظت از کبد است.

فواید عسل برای بهبود عملکرد کبد و تنظیم قند خون 

کبد همراه پانکراس در کنترل قند خون نقش دارد. برای کسانی که اضافه وزن دارند و مبتلا به بیماری کبد چرب و دیابت هستند، مکمل غذایی عسل می تواند در کنترل قند خون از طریق یک سری فرایندهای متابولیک، مفید باشد. ذخیره کم گلیکوژن در کبد باعث ترشح هورمون های استرس می شود که در طولانی مدت می تواند منجر به اختلال در متابولیسم گلوکز، مقاومت به انسولین و بیماری کبد شود.

عسل حاوی مقدار زیادی مواد مغذی، بیوفلاونوئیدها و اسیدهای آلی است که در مقایسه با قندهای تصفیه شده به روش دیگری متابولیزه می شود. این در واقع شامل 70 الی 80 درصد قندهای ساده است که کبد آن را شبیه به هم می داند. قند فروکتوز آن تقریبا به طور کامل برای سنتز گلیکوژن (قند کبد در کبد) استفاده می شود. 

نسبت 1 به 1 فروکتوز به گلوکز که امکان ذخیره کافی گلیکوژن را در سلول های کبدی فراهم می کند. مصرف 1 الی 2 قاشق غذاخوری عسل قبل از خواب باعث تغذیه کبد، تامین انرژی مغز در طول شب و کمک به داشتن یک خواب آرام می شود. 

این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام پروندهٔ آن kashtanovyi_med-1024x767-1.jpg است

فواید باکتری های مفید عسل برای کبد

عسل و کبد چرب را باید بهتر بشناسیم : مصرف عسل برای بهبود سلامت کبد و کاهش خطر ابتلا به بیماری های کبدی مفید و نتیجه بخش است. سیستم گوارشی ما مهمان باکتری های مفید است پس می توان گفت که عسل برای هضم بهتر مواد غذایی بسیار مهم است. کبدی سالم که باکتری های زنده را داشته باشد مقاومت بهتری در برابر آسیب ها دارد. 

عسل خام که منبع بزرگی از باکتری های مفید است حاوی شش گونه لاکتوباسیل و چهار گونه بیفیدوباکتریوم است. که می تواند سلامت کبد را بهبود بخشیده و سموم بدن را به طور کامل دفع کند. و باعث درمان کبد با عسل می شود.

با توجه به مطالب ذکر شده می توان نتیجه گرفت که انسان در همه حال باید مراقب سلامتی خود و خانواده خود باشد. به شما دوستان عزیز توصیه می کنیم اگر به دنبال راهکاری برای همیشه سالم بودن و لذت بردن از زندگی هستید مصرف عسل طبیعی را در بین وعده های غذایی بگنجانید. درمان کبد چرب با عسل یکی از بهترین روشهای درمانی است.

چرا که بر طبق تحقیقات صورت گرفته در دانشگاه های پزشکی در کشور های پیشرفته فواید مصرف عسل برای سلامتی اثبات شده است. اما از کجا بفهمیم عسلی که انتخاب می کنیم خام و طبیعی است؟

پیشنهاد می کنم در مجموعه عسل عصاره که عسل های خود را آزمایش کرده و همراه با برگه تضمین کیفیت ارائه می دهد، می توانید به راحتی از قسمت فروشگاه عسل بهترین عسل های درمانی و طبیعی را انتخاب و امتحان کنید.

پاکسازی کبد با عسل طبیعی گون کوهستانی

از سلامتی خود با مصرف عسل طبیعی محافظت کنید.

منبع:

https://www.benefits-of-honey.com

عسل عصاره
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *